zaterdag 14 juli 2007

Paspoort is er klaar voor

PaspoorthoesjeIk heb een paspoort dat bijna 'op' is. Qua datum, maar ook qua bedrukking op de voorkant: je kan bijna niet meer zien dat ik uit Nederland kom. Om het nieuwe paspoort te beschermen, heb ik nu wel iets heel moois (vind ik): een stoffen paspoorthoesje van oude, bekende stofjes (he mam?). Het was wel even puzzelen hoor, om het voor elkaar te krijgen, maar eigenlijk is het vrijwel in één keer goed gegaan. Met voering! :-)
Dus mijn paspoort is er helemaal klaar voor: stempels verzamelen!

En nu zie ik mogelijkheden: agenda's, reisdagboeken, leesboeken... Wie wil er een hoesje? Roep maar!

1 opmerking:

  1. *meldt*

    Een hoesje voor mijn moleskine, dat zou leuk zijn! En die stofjes zijn echt helemaal geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen