maandag 13 augustus 2007

30 km en 300 bramen

BramenGisteren was het zulk heerlijk weer...! Maar eerst moesten er belangrijker dingen gebeuren: ik moet bijvoorbeeld nog een handleiding schrijven voor het onderhoud van de nieuwe Holland Hotels Costa Rica-website. Als die live gaat, zal ik het laten weten.

's Middags zijn we richting Lage Vuursche gefietst. Lekker door de bossen en ook een beetje langs weilanden. En telkens kwamen we bramenstruiken tegen. Op een gegeven moment moest ik even stoppen: even proeven! Heerlijk! We hebben langs een klein weggetje de bramenprikkels en brandnetels getrotseerd om heerlijke bramen te plukken - want de lekkerste hangen natuurlijk nét buiten bereik. We hadden bijna 700 gram (en dan nog wat we tijdens het plukken al opgegeten hebben)!Deed me denken aan Avalon in Costa Rica (waar ik een half jaar op een bramenboerderij woonde)...

Toen we paarse handen en geschramde benen hadden, zijn we naar een klein restaurantje in de buurt van Lage Vuursche gefietst om wat te drinken. En toen weer terug, want het begon bewolkt te worden, én we zouden met Joost z'n oma uit eten gaan.

Vandaag hebben we eerst een bak vanilleijs gekocht. Want: bramen + water + vanilleijs + blender = MORA EN LECHE!! Heerlijk!! Heimwee!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten