maandag 9 maart 2009

Terug van weggeweest

esther en llamaBijna drie maanden zijn we nu terug van weggeweest: na een kleine 15 maanden reizen landden we op 14 december weer in Nederland. "Terugkomen" was een heel gedoe: inschrijven bij de gemeente, huis zoeken, vloeren zoeken, meer huis zoeken, huis huren, vloeren leggen, weer aan het werk (ik dan), dozen leeggooien en huis inrichten...

Inmiddels heb ik het idee dat we een beetje thuis zijn. Het huis is ingericht, we zijn nu allebei weer aan het werk en de weekenden lopen weer razendsnel vol met afspraken (dat zouden we niet laten gebeuren, maar het is onvermijdelijk in dit land). Bij Rhinofly was het ook behoorlijk druk - en aangezien ik niet ingewerkt hoefde te worden, kon ik op 5 januari direct ingezet worden voor een groot, belangrijk project met een Deadline. Dus dat ik na zes weken er even tussenuit mocht met mijn moeder was geen verkeerd plan..!

Maar we zijn er dus weer. En aangezien het leventje weer een beetje op gang is, gaan we deze blog ook maar weer eens aanslingeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten