vrijdag 27 maart 2009

Van Kanaalweg naar Papendorp

rhinofly blokhutIn de tijd dat ik er 'even' niet was, is Rhinofly behoorlijk gegroeid. Dus het werd tijd voor een wat grotere werkruimte - een splinternieuwe nogaliefst, in Papendorp! Gisteren was het eindelijk zover. We namen allemaal afscheid van ons pandje aan de Kanaalweg:
"Rhinofly heeft haar pubertijd achter de rug (maar echt volwassen zullen we nooit worden) en nu is het tijd om uit huis te gaan."

"En aan de nieuwe bewoners: wees voorzichtig met “ons” kantoor, want anders weten we jullie te vinden."

"Wij groeien verder, maar altijd met jou in het achterhoofd!"

"En ook al was je in de zomer lekker koel, helaas was je dat in de winter ook, tenminste, afhankelijk van waar je zat."

wc deuren"We zullen altijd aan je blijven denken als de plek waar Rhinofly is opgegroeid tot een volwaardig creatief bureau."

"jij ook altijd met je tippelzone, je wannabe roeicoaches..."

"Weet je nog... Of alle klanten en sollicitanten die je vervloekte omdat de Kanaalweg toch langer was dan je zei."

"Jij met je fijne vloer, waar je op kon rennen en geweldig skateboarden."

"En denk dan maar stug - ‘Ik sta tenminste aan de goede kant van de brug’ "

"We ontdekten dat je twee kanten had. Een dark side en bright side."


(lees alles)Het inpakken (dat ook uitvoerig in foto's is vastgelegd) verliep in een ongekende record-tijd. De hele vrijdag lang gooiden mensen al dingen in kisten en dozen, en toen het echte verhuizen begon, zo rond half drie, was het zo snel voorbij dat we om half vijf al aan het bier zaten! Alles ingepakt, bureaus leeg, schermen en computer verzameld; stoelen opgesteld in rijen van vijf... Klaar voor de verhuizers!

werkplek!Vandaag begon dus het inruimen. Dat kwam wat langzaam op gang, omdat eerst de bureaus, stoelen en andere inrichting kwam, en toen pas de dozen met spullen. Maar daarna ging iedereen aan de slag: Team Montage, Team Keuken, Team Schoonmaak... En eigenlijk liep de teamindeling een beetje door elkaar, want iedereen hielp gewoon waar het nodig was! Echt een supersamenwerking! Het nieuwe kantoor is echt #superruig (Rhinofly-jargon). Zeker toen het kartonnen verpakkingsmateriaal weg kon en de grijze vloer ervoor zorgde dat de fantastische witte kasten mooi uitkwamen. Met 'houten' latten erop, echt schitterend werk van Arjan van Dijk (ja, die uit R'veer!). Om een uur of vijf hadden we allemaal een nieuwe werkplek met computer en alles. Nu rest nog het netwerk (kom op, jongens van MenS) en dan kunnen we maandag aan de slag.

de kasEn de Kanaalweg? Die missen we niet zo heel lang, denk ik. De blokhut, dat zal wat langer duren, dat was echt een Rhinofly-icoon. Daar heb ik ooit mijn sollicitatiegesprek gevoerd... Maar daarvoor in de plaats hebben we nu blokhut 2.0: de kas! En daar is een Westlandse natuurlijk maar wat blij mee... :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten