zaterdag 3 maart 2007

fototoestelefoons

Vorige week bezochten we een concert van Belle Perez. Lekker latijnse muziek, swingt de pan uit. Vooraf even checken of we alles hadden: kaartjes, wat geld, euro's voor de garderobe... telefoon? Nee, die kan thuisblijven, want ik wil toch niet gebeld worden tijdens een concert.

En dat is tegenwoordig een misvatting. Vrijwel iedereen in het Beatrix Theater had een telefoon bij zich. Niet om te bellen of gebeld te worden (althans, ik heb slechts 1 keer een telefoon af horen gaan), maar om foto's te maken. Gedurende het hele concert zag ik constant zeker 10 schermpjes van toestellen waarmee de verrichtingen van Belle vastgelegd werden. En daar zaten wij dan, zonder telefoon. Ik voelde een soort 'generatiekloof' tussen het publiek dat daar zat en mij - met mijn telefoon die kan bellen en sms-en. Maar goed, de muziek was super! Pura vida, Belle!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten