zaterdag 3 maart 2007

Macrolens!

AppelschillenJa...! Ik heb hem, de Tamron 90 mm die ik eerder beschreef. Hoera!

Het eerste onderwerp is de appeltaart die ik vanmiddag gebakken heb. Best grappig om van iedere stap een foto te maken. De inspiratie komt van de weblog van Riet. Die maakt de heerlijkste dingen en tegelijk maakt ze mooie foto's. Hoe haar camera er uit ziet, zou ik wel eens willen weten. Die van mij zat al snel onder de bloem!

De appeltaart is trouwens heerlijk... op de bodem lagen kapotte speculaasjes en stukjes amandelspijs. Dat doet het heel goed! En dat voor gewoon een recept van de appie heijn.

1 opmerking:

  1. Å søke facebook spy uten deres samtykke vekker etiske bekymringer. Respekter andres privatliv og kommuniser direkte hvis du trenger å vite hvor de befinner seg.

    BeantwoordenVerwijderen