vrijdag 16 maart 2007

Korenbloemen en klaprozen

klaprozenMijn moeder is er helemaal gek van, blauwe korenbloemen en rode klaprozen... dus stond de tuin bij hun (en mijn) oude huis er helemaal vol mee. En ik vond vorige week een klein beetje geschiedenis, ergens ver weg op de plank met mijn potten: drie zakjes zaad van korenbloemen en klaprozen (en ook nog Afrikaantjes) uit 2003 en 2004.

De vraag was dus of het nog zou werken, dat oude zaad. Gelukkig had ik net viooltjes gekocht (zie onder), en daar had ik een mooie plastic zaaibak aan over gehouden. Simpel dus: grond erin, zaadjes erin, grond en water erop - en klaar is Klara! Dit bakje staat nu een klein weekje in het slaapkamerraam en jawel hoor: de eerste korenbloemen steken hun groene blaadjes omhoog!

Nu is het wachten op de klaprozen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten