vrijdag 23 maart 2007

De appeltjestas

AppeltjestasNet voordat ik begon met dit blog had ik weer even een creatieve uitspatting... Ik had bij Dille & Kamille in Utrecht een leuke, eenvoudige tas gekocht (ze hadden daar uitverkoop, dat is natuurlijk een hele mooie gelegenheid om er binnen te lopen). Ik dacht, dat kan ik ook. Dus uit de lappenlade kwam een stevige lap stof van een oud gordijn. En na drie avonden puzzelen en naaien had ik... mijn appeltjestas!

Vingerverven

Het gordijn (met de toepasselijke naam "Westland") hing in ons oude huis in het Westland in de keuken. Het hangt er al vanaf mijn vroegste herinnering. Op een gegeven moment is het vervangen door een gordijn met bladeren, maar de appeltjes zijn in dozen bewaard. En om te bewijzen dat dit gordijn al zeker zo'n dertig (!) jaar oud moet zijn, hierbij even een fotootje van het gordijn. En mijn favoriete bezigheid van zo'n 29 jaar geleden... Dat doe ik nu toch maar met een kwast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten