dinsdag 1 mei 2007

Nieuw projectje

HaakwerkOp een iets ander vlak dan de deadlines die we vandaag bij Rhinofly hadden, ben ik een tijdje terug met een nieuw projectje begonnen: een vestje voor mezelf haken. Ik heb het haken een paar maanden geleden herontdekt en het is eigenlijk best een leuk tijdverdrijf. Dus na een rood-wit-blauw bloemetje voor het afgelopen weekend, is het weer 'vestje' wat de klok slaat. Er is nog niet veel aan te zien, maar hij wordt rood.

Ik heb zaterdag een uurtje zitten haken en heb daarin twee toeren (van 92 steken) ongeveer drie keer gedaan omdat ik iedere keer een steek vergat of verkeerd deed, dus het gaat lekker... Nu heb ik een stukje achterpand af en begin ik met de linkervoorkant.  Wordt vervolgd...

1 opmerking:

  1. Sjee wat een klus! Doe je het bloemetje voor op mijn tas even tussendoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen