vrijdag 1 juni 2007

Perfecte vrijdagmiddagtraktatie

Het is vrijdagmiddag, tegen half vijf. Je wilt project A met een collega bespreken, terwijl je weet dat je eigenlijk voor project B nog een paar uur door kan gaan voordat het document af is. Maar ja, project A moet ook af, dus je gaat naar je collega die iets wijzigt, het te bespreken document Ctrl-S't - en daarmee zijn computer vast zet. Hmm. Niet opgeven, op naar mijn computer. Ik voer ongeveer dezelfde handeling uit, met hetzelfde resultaat. Hmm. Het overleg gaat door op basis van half complete, nauwelijks leesbare, potloodkrabbels en ons geheugen. Dat hangt gelukkig niet, maar in de computers is weinig 'beweging' meer te krijgen: het netwerk is overbezet. Tijd dus voor... iets lekkers.

In onze kastjes staan allemaal lekkere dingen... en deze combinatie werkt heel goed op een superdrukke vrijdagmiddag waarbij ook nog je computer of het netwerk vast zit: pak een sesamknäckebroodje, besmeer die (redelijk dik, anders plakt het straks niet goed) met witte chocoladepasta. En bestrooi die vervolgens naar eigen creativiteit met taartversiersels (met dank aan de versiersels van een traktatie). Ik heb even heerlijk genoten van mijn "taartje" en daarna heb ik besloten dat het weekend was. Voor de computer, voor het netwerk, en voor mij.

2 opmerkingen:

  1. Dat mis ik dan weer! Ik ga gewoon 's middags werken denk ik :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, de witte pasta, versiersels en crackers staan er nog steeds (wel de princesseversiersels natuurlijk!). Laten we proberen of het ook tegen de maandagmorgendip helpt!?!

    BeantwoordenVerwijderen