woensdag 22 augustus 2007

Nieuwe website live!

Gisteravond laat is de nieuwe website voor Holland Hotels Costa Rica, http://www.hollandhotelscr.com, live gegaan! Het heeft best wel wat zweetdruppeltjes gekost om deze website te maken, omdat het weer een heel ander soort website is dan de rest. Deze heeft een homepage met daarachter twee WordPressblogs, eentje Nederlands en een eentje Engels. En het werkt! En zelfs het ombouwen van de stylesheet is gelukt!

Holland Hotels Costa Rica is een vereniging van Nederlandse hoteleigenaren die het veel makkelijker maken om je eigen rondreis door Costa Rica samen te stellen. Je krijgt bijvoorbeeld goede routebeschrijvingen van hotel naar hotel, in het Nederlands. En natuurlijk geven zij jou uitgebreide informatie over de activiteiten in hun gebied. Als je geen zin hebt om zelf iets te regelen, kun je echter ook een rondreis boeken.

Op het moment zijn er negen hotels actief in Holland Hotels Costa Rica, maar binnenkort komen er één of twee bij. En het werkt: Nederlandse toeristen zijn toch wel geneigd om op bezoek te gaan bij de 'Hollandse gezelligheid' in Costa Rica. Toch leuk, als je bedenkt dat ik, samen met Otto en Peter, aan de wieg heb gestaan van deze samenwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten