donderdag 30 augustus 2007

Scottisch weekend

SChotlandWe zijn een heerlijk weekendje weggeweest... naar het Isle of Skye in Schotland waar de baas van Joost woont - althans, dat was hij tot hij zijn spulletjes in Nederland verkocht en met zijn vrouw daarheen verhuisde. Ze wonen er schit-te-rend in een nieuw, ruim huis met uitzich over Loch Dunvegan. 's Morgens zie je de zeehondjes op het eilandje liggen en de hele dag scharrelen er schapen rond het huis.

Rogier en Claartje hebben ons meegenomen naar de mooiste plekjes op Duirnish: Coral Beach, Moonen Bay en Loch Bay. Zo'n beetje alles was paars van de hei en bruin van het wier; blauw van de zee en grijs in de lucht. Toch hadden we zondag ook zon terwijl we Waterstein Head beklommen (een stevige klif). We hebben Jan-van-Genten gezien, zeehonden, meeuwen, herten, kleine biggetjes, hei, schapen, hei en schapen...

En bovenal zijn we ontzettend verwend door Rogier en Claartje met hertenstoofpot, zelfgevangen vis, een Engels ontbijt, zelfgebakken scones en natuurlijk haggies, neeps and tatties! Heerlijk! BEDANKT!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten