vrijdag 7 september 2007

Ene kant, andere kant

Gisteren was mijn een-na-laatste repetitie bij OBK. Het was ook de tweede van het jaar, wat betekent dat we veel nieuwe muziek kregen voor de komende concerten (bijv. het nieuwjaarsconcert), waar ik niet meer aan mee doe. Zo kregen we partijen van de geweldige ouverture uit de mislukte opera 'Benvenuto Cellini' en Rocky II, en een leuke tarantella (waarvan het intro prima te doen is. De rest gaat supersnel).

Omdat het allemaal behoorlijk pittige stukken zijn (voor klarinet althans), dacht ik eerst "Phew, dat hoef ik gelukkig niet te studeren." Maar toen bedacht ik me dat ik wel grandioos in het nadeel ben op het moment (welk moment dan ook) dat deze stukken na mijn terugkomst (bij OBK) op de lessenaar komen... Want dan kan iedereen ze (nagenoeg) foutloos spelen, en ik... eh... niet.

Nou ja, die wereldreis gaat toch door. Volgende week nog één repetitie en zondag de 16e een concert in het Slottuintheater van Zeist (Welkom!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten