dinsdag 12 mei 2009

Foto's kijken

grasjeSinds een tijdje ben ik bezig met het doorkijken van alle foto's die ik tijdens onze wereldreis gemaakt heb. Dan zie je nog eens wat... Gelukkig herken ik alles nog wel, al zijn de namen van de plaatsen, nationale parken en gebieden een beetje weggezakt. Maar de foto's zijn soms verrassend, daarvan ben ik het bestaan soms vergeten. Grappig genoeg herinner ik me dan wel hoe of wanneer ik die gemaakt heb. En het is wel bijzonder hoe sommige foto's je ineens raken, wanneer het echt een mooie foto is. Meteen selecteren voor het fotoalbum dus!

Ik ben nu aangeland in begin augustus, toen we in Noord-Australie reden met ons campertje. En tussen de foto's uit het Kakadu National Park kwam ik dit bloemetje tegen. Gewoon mooi. Komt waarschijnlijk in het fotoalbum dat alleen bloemetjesfoto's bevat...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten