maandag 19 oktober 2009

Tijd voor knutselwerk

De rust is weergekeerd in huize Den Boer. De bruiloft was fantastisch, de huwelijksreis heerlijk relaxed en het 'gewone leven' is weer begonnen. En dus is er (tussen het uitzoeken van wereldreis- en bruiloftsfoto's door) weer tijd om te knutselen.
De laatste knutselactie was mijn vrijgezellenfeest, toen ik met vriendinnen een tas 'gepimpt' heb met lintjes, strikjes, kantjes, bandjes en kraaltjes. Dat was mij wel op het lijf geschreven. :-) Maar allemaal gingen we naar huis met een leuke, bruikbare tas die er gewoon heel leuk uit ziet.

Spiegel!Vorige week maandag was er weer een groepsknutselactiviteit, deze keer met de dames van Rhinofly. We hebben een spiegel gemozaïekt. Dat was nog een hele onderneming. Eerst de tegeltjes op kleur sorteren (zo zijn wij dan wel weer), en vervolgens wat 'lijmcement' op het hardboard smeren, waar je dan stukjes tegel in drukte. Zo zijn we een paar uur bezig geweest, wat mooie resultaten opleverde. Nou ja, het waren halfproducten, want we moesten het een dag later (of een paar dagen later) nog voegen. Uiteindelijk hebben we allemaal een mooie, kleurrijke spiegel.

En dit weekend was het weer tijd om te knutselen, maar daar kan ik verder nog niets over kwijt... het is nog een verrassing!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten