dinsdag 31 maart 2009

Project Kabouter

kale kabouterTijdens de verhuizing van Rhinofly was er nog een intern project gaande. In het grootste geheim waren er namelijk 40 kabouters het pand binnen gesmokkeld. Iedere Rhinofly'er kreeg er één. Het verhaal erachter? We wilden Martijn en Ronald een kadootje geven ter gelegenheid van hun (en ons) nieuwe pand. En wat beter dan 40 hulpjes voor het toch al goed lopende Rhinofly? Zo gezegd, zo gedaan.

kabouters aankledenToen wij vrijdagmiddag, moe van het verhuizen van Rhinofly (wat trouwens als een speer ging), thuis kwamen, moesten we weer aan de bak: de witte kaboutersnoetjes moesten kleur krijgen! Ik heb wat voorbereidend werk gedaan, en ben zondags met Nicoline aan de slag gegaan. Onze kabouters kregen kleertjes aan: Nicoline naaide een levensechte blouse en broek - mét kontzakken! - en ik ging met een mesje en lapjes stof aan de slag. En zo kwamen onze kabouters beetje bij beetje tot leven.

kabouterMaandagochtend werden de 40 nieuwe collega's voorgesteld. We zaten met z'n allen bij elkaar voor de eerste weekbespreking, verzameld rond 'de boom' (die nu nog alleen uit blaadjes bestaat). En daar kwam Johan, met een kruiwagen vol kaboutervriendjes. Dolle pret! Want wie heeft nu welke kabouter gemaakt... We hebben echt verschillende karakters: radioactief paars, fluoriserend, effen grijs, glitterend, goudkleurig... Er zijn ruimtevaarders, travestieten, één hele sexy vrouw en een vrouw in burka, een FC Den Haag-supporter, een FC Utrecht-supporter (die staan voor de zekerheid ver bij elkaar vandaan...). Er zijn huiselijke types, accountbouters en bikers. Er is maar één manier om het goed te zeggen: Rhinofly is van alle markten thuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten