vrijdag 24 april 2009

Als je iemand kent...

Als iemand die dit leest, iemand kent of iemand is die in de komende tijd op vakantie gaat naar één van de volgende bestemmingen, dan zou ik graag wat aan die persoon vragen. Ik ben tijdens onze reis namelijk een aantal dingen kwijt geraakt die ik graag opnieuw zou aanschaffen. En het betalen van verzend- of meeneemkosten is daarbij geen probleem.

Het gaat om deze bestemmingen:

  • Patagonië - Vuurland (een geborduurd vlaggetje van Vuurland)

  • Arequipa in Peru (een hangertje van een lama - ik weet nog waar de winkel zat, en ook in Lima!)

  • Galápagos eilanden - Ecuador (een fotoboek met hele mooie foto's en een geborduurd vlaggetje)


Overigens zijn het alledrie fantastisch mooie bestemmingen waar ik zó naar toe terug zou gaan, maar dat zit er nog even niet in.

Dat moest ik even kwijt. Als iemand me aan deze spullen kan helpen, maak je mij helemaal gelukkig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten