maandag 27 april 2009

Drukte in de tuin

nijlpaardNa de ontdekking van het paardebloemkaboutertje kwam ik eind vorige week nog een dier tegen in mijn tuin. En een hele bijzondere nog wel: een witte nijlpaard. Met zijn nieuwsgierige neus struinde hij tussen de ontkiemende zaadjes door. Hij vergat voor het gemak natuurlijk even dat hij vier grote poten onder zijn ronde lijfje heeft staan. Daar kunnen die plantjes niet tegen natuurlijk. Maar hij weet, net als ik, nog niet wat voor plantjes dit worden. En of ze lekker zijn om op te eten. Zou best wel kunnen.

Het enige wat klein bleek te zijn aan de nijlpaard, was het kwastje van zijn staart...

2 opmerkingen:

 1. heyhey,

  heb jij het haakpatroon van jouw nijlpaard?
  Ik zou graag een nijlpaardje haken voor mijn schoonzus die bijna moet bevallen...

  Groetjes Tatiana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tatiana,
  Ik heb een tijd niet naar mijn blog gekeken omdat ik een dochtertje gekregen heb. Heb jij inmiddels een neefje of nichtje gekregen?
  Het patroon van het nijlpaardje staat hier: http://bittersweetblog.wordpress.com/2007/03/12/hungry-hungry-hippo/
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen