dinsdag 9 februari 2010

Toch Mac

Het besluit is genomen: toch maar een Mac. En waarom dan? Nou, dat dunne toetsenbordje is toch wel handig voor een zere pols; ik heb best in de gaten dat de Mac van Joost veel minder (of niet) vastloopt dan die PC van mij.
Toen ik even omschakelde van de Mac terug naar mijn PC heb ik drie keer opnieuw moeten opstarten: hij was de USB-muis opeens 'kwijt', en herkende een PS2-muis natuurlijk niet zonder opnieuw op te starten. En dan nog commentaar leveren dat er iets niet klopt met die muis (hij was niet XP-compatible - het is een muis). Dus daarmee had ik het wel een beetje gehad. Dan maar een Mac.

Het blijft even zoeken naar letters met streepjes en trema's; naar de juiste toetsencombinaties om een woord te selecteren; naar het juiste gevoel bij de muis; naar waar bepaalde instellingen zitten... maar het zal (wel) wennen! Mac it is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten